DAHA RAHAT ORTAMDA HİZMET

Diş Hekimi Memet Bilmez, hastalarına çok daha rahat bir ortamda hizmet vereceği yeni muayenehanesi düzenlenen törenle açıldı.

Sefa OKUMUŞ
Sefa OKUMUŞ Tüm Haberleri

A.Necdet Güven Caddesi Koç İş Merkezinde düzenlenen açılışa çok sayıda diş hekimi ve Bilmez Ailesinin dostları katıldı.Meslektaşı eşine her anlamda destek olan Diş Hekimi Ceren Yavuz Bilmez ve iş ortağı Diş Hekimi Fatma Sarı Hocalar da açılışta davetlilerle yakından ilgilenerek, Diş Hekimi Memet Yılmaz’ın yeni muayenehanesinin hayırlı olmasını dilediler.

Açılış nedeniyle oldukça heyecanlı bir gün yaşayan Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Mezunu deneyimli Diş Hekimi Memet Bilmez, mutlu günlerine ortak olan tüm dostlarına, yakınlarına ve hastalarına çok teşekkür etti. Sefa OKUMUŞ

01 Eki 2019 - 16:38 - Sağlık

Mahreç  Sefa Okumuş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.