SAĞLIK EKİBİ YARDIM ETTİ

Akyazı Evde Sağlık Hizmetleri ekibi yolda gördükleri yaşlı adamı evine bıraktı.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akyazı Evde Sağlık Hizmetleri ekibi, yolda gördükleri yaşlı bir adamın yürüme zorluğu çektiğini fark etti ve yaşlı adamı alarak evine götürdü. Bir hastaya tıbbi hizmet vermek için göreve çıkan İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Akyazı Evde Sağlık ekipleri, Kuzuluk Mahallesi Hızallar Sokak mevkisinde 80 yaşındaki bir amcanın elinde bastonu ile yürüme zorluğu çektiğini gördü.

DUYARLI DAVRANIŞ

Mobil araçta görevli evde sağlık teknikeri Rabia Aktaş ve şoför Ziya Özlü yaşlı amcanın yanında aracı durdurarak, araca bindirdiler. Yaşlı adam, daha sonra sağlık ekipleri tarafından, evinin kapısına kadar götürüldü. Ekiplerin duyarlı davranışı karşısında teşekkür eden yaşlı adam , "Beni evime kadar getirdiniz, Allah sizlerden razı olsun, devletimiz var olsun." diyerek duyduğu mutluluğu dile getirdi. Duyarlı davranışı gören mahalle sakinleri Rabia Aktaş ve Ziya Özlü'ye teşekkür ettiler.

08 Eki 2019 - 15:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.