MEHMETÇİĞE TAM DESTEK

Sakarya’da da yaşlısı genci, kadını erkeği, büyüğü küçüğü, esnafı iş insanı; 7’den 70’e herkes teröristlere aman vermeyen kahraman ordumuz için dua ediyor.

BARIŞ PINARI HAREKATI

Fırat’ın doğusuna başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nda 3 gün geride kaldı. Ülkemizin güvenliği için teröristlere karşı gerçekleştirilen operasyonda kahramanca savaşan ordumuz, yüzlerce teröristi etkisiz hale getirdi. Kanlı terör örgütüne karşı yürütülen harekata milletimizden büyük destek geldi. Her zaman şanlı ordumuzun yanında olan Türk Milleti, Mehmetçik için dualarını eksik etmiyor.

BİRLİK BERABERLİK

Sakarya’da da yaşlısı genci, kadını erkeği, büyüğü küçüğü, esnafı iş insanı; 7’den 70’e herkes kahraman ordumuz için dua ediyor. Şehrin kalbi olan Çark Caddesi’nde esnaflar Mehmetçiğe olan desteğini dükkanlarına bayrak asarak gösterdi. Askerlerimiz için camilerde Kuran-i Kerim okundu, dualar edildi. Siyasi partiler, STK’lar, dernekler, bildiri ve açıklamalarıyla Mehmetçiğe olan desteğini gösterdi.

12 Eki 2019 - 07:18 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.