AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Teknoloji Fakültesi yeni eğitim-öğretim döneminin Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

HuriyeNur ÇAKIR
HuriyeNur ÇAKIR Tüm Haberleri

Teknoloji Fakültesi konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Serdar Özkan, Prof. Dr. Ali Fuat Boz, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Çay, Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Ergen ile akademik personel katıldı. Toplantıda sunum yapan Teknoloji Fakültesi Dekanı Yusuf Çay, fakültenin mevcut durumuyla ilgili bilgi vererek, gerçekleştirilen çalışma, proje ve etkinlikleri anlattı.

AMİRAL GEMİSİ

Toplantıda açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Teknoloji Fakültesi’nin yeni üniversitenin amiral gemisi olduğunu belirterek, “Üniversitenin kuruluşunda Teknoloji Fakültesinin rolünü göz ardı edemeyiz. Fakültemizin her zaman bu üniversitenin öncülüğünü yapacak işler yapması temennimiz. Yeni kurulduğumuz için bazı sıkıntılar yaşadık ancak çok şükür işlerimiz şu an başarılı bir şekilde ilerliyor. Bu anlamda özverili ve sabırlı bir şekilde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

KÖKLÜ FAKÜLTE

Çünkü bir anda bina, personel değişimi oldu, bazı imkanlar kısıtlandı. Bu kapsamda zoru başardık. Sıkıntıları hep birlikte göğüslemiş olduk. Aslında fakülte olarak köklü bir geçmişe ve geleneğe sahibiz. Son dönemde fakülte olarak güzel başarılar da elde ettiniz. Özellikle biyomedikal grubundaki arkadaşları tebrik ediyorum. Yine Teknofest’te iki aracımız ve elektrikli araçlar yarışına katılan aracımız ilk 10’a girmeyi başardı. Bu ekip ve arkadaşları da tebrik ediyorum” dedi. Huriye Nur ÇAKIR

11 Eki 2019 - 18:01 - Güncel

Mahreç  Huriyenur Çakir


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.