GELENEKSEL OYUNLAR SAKARYA’DA BULUŞTU

Karagenc Kulübü, Geleneksel Oyunlar Buluşuyor adlı projesinin 5. ve son faaliyetini Sakarya’da yaparak başarılı bir şekilde tamamladı.

Sefa OKUMUŞ
Sefa OKUMUŞ Tüm Haberleri

PROJE

Geleneksel Oyunlar Buluşuyor başlıklı projenin değerlendirmesini yapan Karagenc Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Ersel Aydın; “Erasmus+ Spor Destekleri kapsamında Kargenc Kulübü koordinatörlüğünde yürütülen ‘Geleneksel Oyunlar Buluşuyor’ adlı projemizin 5. ve son faaliyeti Sakarya’da yaptık. Boğaziçi Koleji ev sahipliğinde Türkiye, Bulgaristan, Hırvatistan ve Romanya’dan öğretmenlerin katıldığı etkinlikte 4 ülkeye ait toplam 12 oyun paylaşıldı. Oldukça geniş bir katılımın olduğu projemizde öğrenciler farklı oyunları denemenin ve öğrenmenin keyfini yaşadı. Çocuklara farklı egzersiz alternatifleri sunmak amacıyla başlattığımız projemizin, geçen bir yılda bu amacı fazlasıyla gerçekleştirdiği kanaatindeyim. Kargenc Kulübü olarak önümüzdeki dönemde daha üst düzey projelere adım atmak için emin adımlarla yola devam edeceğiz” dedi. Sefa OKUMUŞ

15 Eki 2019 - 18:09 - Güncel

Mahreç  Sefa Okumuş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.