BUNLARDAN DOST OLMAZ

Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Fahrettin Abay, düzenlediği basın açıklamasıyla partisinin Suriye’nin kuzeyinde yaşanan gelişmelerle ilgili görüşünü kamuoyuna açıkladı.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

YAPTIRIM KARARI

Barış Pınarı Harekatı’nda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin vazifesini hakkıyla yerine getirmeye devam ettiğine vurgu yapan Abay, “Barış Pınarı Harekâtı’na en büyük tepkiyi Türkiye’nin de içinde yer aldığı NATO üyesi ülkeler verdi. Başta ABD, Almanya, Fransa ve Hollanda olmak üzere NATO ve AB üyesi 30’a yakın ülke Türkiye’ye karşı yaptırım kararı aldı. ‘Bizi aralarına alsınlar’ diye türlü türlü tavizler verip yıllardır kapılarında beklediğimiz ülkeler. Dost sandığımız ülkeler. Bunların hiçbiri Türkiye’nin dostu falan değildir” dedi.

SİLAH YARDIMI

Terör örgütlerini oluşturup besleyip, başımıza musallat eden ülkelerden bunu anlamalarını beklemenin, boş bir yaklaşım olacağını ve bölgeyi kan gölüne çeviren, karıştıran, Irak ve Suriye topraklarında PKK-PYD-YPG terörünü besleyenin Amerika olduğunu ifade eden Abay, “TIR’larca silah ve mühimmatı dünyanın gözü önünde teröristlere teslim eden Amerika değil mi? Terör örgütleri beslendi, büyütüldü. Dost ve müttefik zannettiğimiz devletlerin askeri, lojistik ve her türlü desteği ile gözümüzün içine baka baka yapıldı” dedi. Alkan KUYAŞ

23 Eki 2019 - 16:32 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.