TÜRKAY İLE YENİ DÖNEM

Hendek Belediyesi iştiraklerinden HİMPAŞ, bundan böyle yoluna TÜRKAY Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. adıyla devam edecek.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

YENİ İSİM

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hızır Çağrı Güngör, Hendek Belediyesi iştiraki olan HİMPAŞ’ın adının yapılan genel kurulla TÜRKAY Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. olarak değiştirildiğini açıkladı. Ayrıca şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olan Güngör, TÜRKAY ile yatırımlara ve çalışmalara hız katılan bir döneme girildiğini anlattı.

LOGO DEĞİŞTİ

Güngör, “TÜRKAY bugün, yarın ve daima, Hendek için üretmeye devam edecek. Güçlü bir Hendek’in inşa edileceği bu dönemde TÜRKAY’da öncü, kaliteli ve kentin gelişimini esas alan hedefler doğrultusunda vizyon projeler hayata geçirecektir. Yenilikler ve kurumsallaşma çalışmaları devam edecek” dedi. Şirketin logosunun da değiştiğini ifade eden Güngör, yapılan düzenlemelerin Hendek’e ve Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi. Alkan KUYAŞ

08 Kas 2019 - 16:16 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.