YENİ MAHALLE’DE ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Başkan Acar “Bir mahallemizin daha asfalt çalışmalarını tamamladık. İnşallah Yatırım planı kapsamında olan mahallerimizde çalışmalarımızı tamamlayarak önümüzdeki yıl, diğer mahallerimizin asfalt çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.

Duygu ALAZ
Duygu ALAZ Tüm Haberleri

Kocaali Belediyesi tarafından 2019 Yılı Yatırım Programı kapsamında çalışmalar aralıksız sürüyor. Program kapsamında Yeni Mahalle; Süleymaniye Caddesi, Taşlık Sokak, Balım Sokak ve Paşa Sokak’ta 1000 iki yüz elli metre yol yapım çalışması, bin 800 ton sıcak asfalt kullanılarak tamamlandı.

ÇALIŞMALARIMIZI ODAK NOKTASI KOCAALİ

Yatırım programı hakkında değerlendirmelerde bulunan Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar;“İlçemizin önemli sorunlarından biri olan alt yapı çalışmaları giderildi. Çalışmalar kapsamında; Kanalizasyon, yağmursuyu, doğal gaz, elektrik ve içme suyu projeleri tamamlandı.Kocaali Belediyesi olarak, alt yapı hizmetleri tamamlanmış yaşam alanlarında, sıcak asfalt çalışmalarımızı bir-bir tamamlıyoruz. Çok şükür, Yeni Mahallemizin de yol sorunu önemli ölçüde tamamladık. İnşallah önümüzdeki yıllarda, Belediyemizin imkanlarının el verdiği sürece sıcak asfalt çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. Bu vesile ile çalışmalarımıza göstermiş oldukları ilgi ve sabırlarından dolayı Kıymetli Kocaalili hemşehrilerimize, Mahallerimizin sorunlarını çözmek için bizimle gece-gündüz iletişim halinde olan Muhtarlarımıza ve mesai kavramı gözetmeksizin 7/24 anlayışıyla çalışan personellerimize teşekkür ederim” dedi. Duygu Alaz

10 Kas 2019 - 15:00 - Ekonomi

Mahreç  Duygu Alaz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.