VALİ NAYİR FABRİKA ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali Ahmet Hamdi Nayir, sanayi kuruluşları ziyaretleri kapsamında bu hafta Arifiye 1. OSB´de faaliyet gösteren Kromel Makine Fabrikası’nda temaslarda bulundu.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Vali Ahmet Hamdi Nayir’i karşılayarak fabrikalarında ağırlamaktan onur duyduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çalışkan, idari binada da firmanın tarihçesi ve üretim sürecine dair bilgilendirmelerde bulundu. Dünya piyasasındaki bu alanda tasarım ve üretim yapan firmaların çok nadir olduğuna dikkat çeken Vali Nayir, mühendislik harikası tasarımlara imza atıp bunun bir de üretim sürecine dönüştürülmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, sektörde dünya devleri ile yarışan ve İlimize de her konuda büyük katkıları olan Kromel gibi firmalarımızla gurur duyduklarını ifade etti. Alkan KUYAŞ

17 Kas 2019 - 14:09 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.