BAŞKAN SARI: VATANDAŞIN HAYATI KOLAYLAŞACAK

Karasu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hafta içi ve hafta sonu yaptığı yoğun programla sıcak asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Sefa OKUMUŞ
Sefa OKUMUŞ Tüm Haberleri

Belediye hizmet binası önünde asfalt, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarında sona gelen ekipler, yapılan hizmetleri takip eden vatandaşların da beğenisi topladı.

Başkan yardımcılarımız, birim amirlerimiz ve tüm ekiplerimizle sahadayız diyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı; “Yaptığımız her çalışmanın Karasu’nun geleceğine atılacak önemli bir imza olduğunun farkındayız. Bu doğrultuda hareket ediyor ve hizmetlerimizi titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

TALEPLER DEĞERLENDİRİLİYOR

Belediye Başkanı İshak Sarı, “İlçemizi güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diyerek; “Belediye olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler ve mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede her mahallemizin altyapı ve üstyapı sorunlarını ele alarak bir çalışma planı hazırladık. Bu planlamayla birlikte ilgili müdürlüklerimiz İlçenin dört bir tarafında çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Sefa OKUMUŞ

17 Kas 2019 - 14:15 - Güncel

Mahreç  Sefa Okumuş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.