SEDAŞ’IN PROJELERİ KONUŞULDU

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte SEDAŞ CEO’su Dr. Necmi Odyakmaz’ı ziyaret etti.

Ziyarette, SEDAŞ’ın Akyazı’ya yapacağı yatırımlar ve projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.10 yıldan beri SEDAŞ’ta İcra Kurulu Başkanlığını yürüten Bekir Sami Güven’in emekliye ayrılmasından sonra bu göreve getirilen Dr. Necmi Odyakmaz’a yaptıkları ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Soykan, “Ziyarette SEDAŞ’tan beklentilerimizi de dile getirdik” dedi. Öte yandan SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Odyakmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanlara teşekkür etti.

17 Kas 2019 - 15:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.