395 ŞÜPHELİY YAKALADI 109 KİŞİ TUTUKLANDI

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce 2019 yılının Kasım ayında UYAP’da yakalama kaydı bulunan 395 şüpheliyi yakaladı. Hakim karşısına çıkan 109 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler şehrin güven ve huzurlu bir şehir haline getirmek için kendisine ait sorumluluk bölgesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Jandarma 2019 yılının Kasım ayı raporunu açıkladı. Yayımlanan raporda Jandarma asayiş timleri 1-30 Kasım 2019 tarihleri arasında 761 asayiş olayında143 bin 761 şüpheli sorgulandı. Sorgulamalar neticesinde çeşitli suçlardan aranma kaydı olduğu tespit edilen 395 şahıs yakalanarak adalet önüne çıkartıldı. Bu şahıslardan 109’u hakkında çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 286 şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

UYUŞTURUCU MADDE YAKALANDI

Kasım ayı içerisinde Jandarmaya bağlı narkotik timlerinin yapmış olduğu operasyonlarda ise 14 Kg. Kubar Esrar, 11 Gr. Kokain, 122 Adet Ektacy hap, 288 Adet Hint Keneviri ve 58 Gr. Bonzai, 15 Litre Kaçak İçki maddesi ele geçirilerek Jandarma tarafından el konuldu. Trafik timlerinin bu ay içerisinde yapmış olduğu yol kontrollerinde de yakalaması olan 312 Adet araç yakalanarak trafikten men edildi.

02 Ara 2019 - 10:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.