ARAÇTA SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ İTFAİYE KURTARDI

Arifiye ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında toplamda 2 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle araçta sıkışan 1 sürücü ise olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Arifiye ilçesi Arifbey Mahallesi Kudüs Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 54 BJ 348 plakalı otomobil ile 54 LN 356 plakalı otomobil cadde üzerinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki otomobil sürücüsü de yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 54 BJ 348 plakalı otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleleri sonrasında Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İki araç sürücüsünün yaralandığı ve araçlarda maddi hasarın meydana geldiği kaza ile ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

13 Ara 2019 - 10:13 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.