Köye giriş yolumuz asfaltlansın

Geyve muhabirimiz Emekli Öğretmen Mehmet Aydoğan Hacıosmanlar Mahallesi Muhtarı ile görüştü. Muhtar Ahmet Aysel: "1 km'lik köye giriş yolumuzun genişletilip asfalt dökülmesini istiyoruz" dedi.

Kısıca kendisini tanıtan Muhtar Ahmet Aysel evli ve iki çocuk babasıyım. Dedemden beri muhtarlık devam etmektedir. Benim muhtarlıkta 2.dönemim. Aza arkadaşlarım Nazmi Toprak, İsmail Yalçın, Ali Can ve Eyüp Yalçın ile komşulara hizmet etmeye çalışıyoruz.

HACIOSMANLAR

Köyümüz Geyve-Taraklı yolu üzerinde, ana yoldan bir km. aşağıdadır. Geyve'ye 17 km. uzaklıkta kurulmuştur. 38 hanedir ve 93 seçmenimiz vardır. Kiraz, vişne, erik gibi meyve ve sebze yetiştirerek geçimimizi sağlarız.

ÖĞRETMEN YETİŞTİREN KÖY

Geyve Hasan Melih Can İlkokulu müdürü Cavit Aykan, Eşme İlkokulu müdürü Mehmet Emin Şimşir ve emekli öğretmen Recep Can şunları söylediler: Köyümüzde okuyan, değişik mesleklerde devlet memuru olan da var ama öğretmenler daha çoktur. Bunun için öğretmen yetiştiren köy diyebiliriz.

YAPTIKLARIMIZ

Sokaklara parke döşendi. İçme suyu, altyapı yenilendi. İçinde tuvaleti, banyosu, şadırvanı olan güzel bir köy konağı yaptık. Bu konağı yaparken Sakarya il müftüsü İlyas Serenli, Geyve müftüleri Ali Erhun ve Rahmi Yiğit hocalarımız destek oldular. Kendilerine teşekkür ederiz.

İSTEKLERİMİZ

Köyümüzün ana yola bağlantısı olan bir km'lik yolun asfalt olmasını istiyoruz. Tapuda gösterildiği halde arazi yollarımız açılmadı. Bu yolların açılmasını istiyoruz. Kanalizasyonlar için foseptik çukuru gerekiyor.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Sakarya Büyükşehir Belediye başkanımız Sayın Ekrem Yüce, SASKİ'ye, Geyve Kaymakamımız Sayın İlyas Memiş, Geyve Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya ve çalışan personellere teşekkür ederim. Yeni hizmetlerin de yapılmasını bekliyoruz” dedi.

22 Oca 2020 - 10:47 -


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.