‘HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK’

Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes, parti üyeleri Özcan Kam, Uğur Kanat ve Faruk Albay ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Duygu ALAZ
Duygu ALAZ Tüm Haberleri

YÖNETİM KURULU

Gelecek Partisi’nin vizyonu ve önümüzdeki dönemde izleyeceği yol ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Serbes, yeni yönetimin en kısa sürede oluşturulacağını belirterek, “Yönetim kurulumuz Sakarya’nın yansıması olacak. Her kesimden insanın yönetimimiz içinde yer almasına özen göstereceğiz” dedi.

YAPICI ELEŞTİRİLER

Hizmet için yola çıktıklarını belirten Serbes, “Cesur siyasetçilerle birlikte ülkeye ve Sakarya’ya hizmet etmek istiyoruz. Derdi Sakarya, gönlü temiz, ameli güzel insanlarla birlikte olmak için yola çıktık. Halkımızla birlikte organik siyaset yapmak için çıktığımız bu yolda doğruya ‘doğru’ yanlışa ‘yanlış’ diyeceğiz. Yapıcı eleştirilerde bulunacağız.

ADALET İÇİN ÇABA

İlkeli ve liyakat içinde yapılan her işe destek vereceğiz. Siyaset yapmak için, eleştiri yapmak için değil, ülke ve Sakarya içinde tavır sergileyeceğiz. Lider odaklı değil, sistem odaklı ve güvenilir adalet için çaba sarf edeceğiz” diye konuştu. Öte yandan Serbes, herkesin rahatça ulaşabileceği bir il binası arayışı içinde olduklarını kaydetti. Duygu ALAZ

25 Oca 2020 - 11:15 - Siyaset

Mahreç  Duygu Alaz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.