Minikler Futbolda Heyecan Dorukta

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda 7. hafta maçları tamamlandı. Bol gollü geçen karşılaşmalarda minikler performansları ile renkli görüntülere sahne oldu.

Mesut Çayır
Mesut Çayır Tüm Haberleri

KIRAN KIRANA MAÇLAR

Miniklerin şampiyon olma heyecanı ile sahada gösterdiği performans ile maçlar bol gollü geçti. Düzenlenen turnuvada Yenigün ile Tekeler, Ozanlar ile Yahyalar, Camili ile Kurtbeyler, Karaköy ile Karakamış, Budaklar ile Kurtbeyler, Güneşler ile Karaköy, Yahyalar ile Karakamış mahalleleri karşı karşıya geldi. Birbirinden heyecanlı geçen karşılaşmalarda miniklerin kıyasıya rekabeti ise görülmeye değerdi.

GOL YAĞMURU VARDI

Kritik maçlarda Camili Mahallesi, Kurtbeyler engelini 11-1 ile geçerken, Ozanlar Mahallesi minikleri kıran kırana geçen maçta Yahyalar Mahallesini 3-1 mağlup etti. Günün diğer çekişmeli maçında ise Yenigün Mahallesi minikleri, Tekeler Mahallesi karşısında sonuca 3-1’lik skorla giderken, Budaklar Mahallesi minik takımı, Kurtbeyler engelini 7-2 gibi net bir skorla aştı. Güneşler Mahallesi ise Karaköy Mahallesi karşısında yine 7-2’lik skorla kazanırken, haftanın en farklı galibiyetini ise Karakamış Mahallesini 20-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Yahyalar Mahallesi ekibi elde etti.

BÜYÜK MÜCADELE

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalleler arası Minikler Futbol Turnuvası’nda 12 yaş ve altındaki oyunculardan oluşan toplam 26 takım büyük bir mücadele sergiliyor. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmalar büyük coşkuyla izleniyor. Turnuva sonunda ise dereceye girecek olan ekiplere ve minik futbolculara kupa ve madalyaları takdim edilecek. Mesut ÇAYIR

28 Oca 2020 - 16:14 - Spor

Mahreç  Mesut Çayır


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.