SOĞUK’TAN, TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ferizli Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Erdoğan’a seçim döneminde herhangi bir olay olmadan güzel bir seçim atmosferi sağladıkları için teşekkür etti.

BİRLİK İÇİNDE HİZMET

Başkan Ahmet Soğuk, kendisini ziyaret eden Kaymakam Erdoğan’a hem iade-i ziyarette bulundu hem de teşekkür etti. Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ve Meclis Üyeleri İlçe Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’a iadeyi ziyaret. Meclis üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette konuşan Soğuk şunları söyledi, “ Seçim sürecinde ilçemizde her hangi olaya sebebiyet vermeden güzel bir seçim atmosferin geçişini sağlayan, başta sizler ve ilçe jandarma komutanlığımız, ilçe emniyet amirliğimiz, ilçe seçim kurulu ve personellerine teşekkür ediyorum. Belediyeler halk ile devlet arasında hizmet getirme noktasında bir köprüdür, en güzel hizmetleri birlik beraberlik içinde geçireceğimize inanıyorum.”

EKSİKSİZ HİZMET

Kendisine teşşekür eden Soğuk’a başarılar dileyen Erdoğan, her türlü hizmette belediyenin yanında olacaklarını belirtti. Köylerin mahalle olduğunu hatırlatan Erdoğan, “Köy statüleri Büyükşehir yasası ile kalkmış olmasıyla birlikte mahalle olarak belediyeye geçmiş durumda. Ama sizler daha önce İl Genel Meclis üyeliği ve İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunduğunuz için bölgeyi çok iyi biliyorsunuz. Bu nedenle her noktaya hizmetleri eksiksiz getireceğinize inanıyorum” dedi.

14 Nis 2014 - 13:14 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.