VALİ NAYİR SANAYİ KURULUŞLARI ZİYARETİNE DEVAM EDİYOR

Sanayi kuruluşlarına ziyaret gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Nayir, bu hafta Akyazı’da faaliyet gösteren Çak Tekstil Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.

Alkan KUYAŞ
Alkan KUYAŞ Tüm Haberleri

Akyazı Kaymakamı Yakup Güney, Karapürçek Kaymakamı Mehmet Ali Semiz, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Akyazı İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Hamit Gencay Taşdemir’in de eşlik ettiği ziyarette Genel Müdür Orhan Şeker ve Fabrika Müdürü Levent Baykal tarafından karşılanan Vali Ahmet Hamdi Nayir, üretim faaliyetleri hakkında da bilgiler aldı. Fabrika tesislerinde incelemelerde bulunarak parça üretim sürecini yerinde gören Vali Nayir, çalışanlarla bir süre sohbet etti. İlimizde dünya çapında nam salmış önemli markaların üretilmesinin prestij anlamında büyük katkısı olduğunu ifade eden Vali Nayir, üretimi, istihdamı ve katma değeri destekleyen her firmanın kendileri açısından büyük önem arz ettiğini belirterek tüm fabrika çalışanlarına başarılar dilediğinde bulundu.Fabrika gezisi sonrası beraberindekilerle birlikte Akyazı Belediyesine geçen Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Bilal Soykan ile bir süre görüşerek ilçenin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Alkan KUYAŞ

09 Şub 2020 - 13:47 - Güncel

Mahreç  Alkan Kuyaş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.