SAKARYALI FİRMALAR BU ZİRVEDE BULUŞACAK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyetlerini yürüten, TOBB Sakarya İl Genç Girişimciler Kurulu ve Patronlar Platformu Sakarya Grubu işbirliği ile ticari iletişimin güçlendirilmesi adına Satın Alma Zirvesi gerçekleştirilecek.

Nef Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un konuk olarak davetli olduğu program, bugün 09:30 ile 12:30 saatleri arasında Serdivan Sen Otel’de gerçekleştirilecek. Erden Timur, söz konusu zirvede iş yaşamındaki tecrübeler, kurumsal gelişim ile ilgili bilgi aktarımında bulunacak.Satınalma Zirvesi’ne ayrıca, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç Girişimciler Kurulu üyeleri, Patronlar Platformu Sakarya Grubu üyeleri, Sakarya Satın Alma Yöneticileri Profesyonelleri Derneği üyeleri ve iştirak edecek.

11 Şub 2020 - 13:47 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.