AKDENİZ İLÇE PROTOKOLÜNÜ AĞIRLADI

Hendek Çiftlik Mahallesi Muhtarı ilçe protokolünü misafir etti.

Kadir KAZIN
Kadir KAZIN Tüm Haberleri

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Serkan Akdeniz’in düzenlediği toplantıya Kaymakam Halil İbrahim Acır, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula, Muhtarlar, Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel ve Çiftlik Mahallesi sakinleri katıldı.

Fikir alışverişinin olduğu toplantıda Kaymakam Halil İbrahim Acır ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu bu tür istişare toplantılarının çok faydalı olduğunu ve toplantıların devam etmesinin güzel olacağını dile getirerek Çiftlik Mahallesi Muhtarı Serkan Akdeniz’e teşekkür ettiler.

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Serkan Akdeniz “Mahallemizde organize ettiğimiz bu toplantı güzel ve faydalı geçti. Bu tür toplantıları belli aralıklarla yapmaya gayret edeceğiz. Bizleri katılımları ile onurlandıran herkese teşekkür ediyorum” dedi. Toplantı sohbet havasında devam ederken misafirlere ikramlarda bulunuldu. Kadir KAZIN

15 Şub 2020 - 15:23 - Güncel

Mahreç  Kadir Kazin


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.