ŞEHRİ HAREKETE GEÇİRELİM

Sakaryaspor Kulübü İcra Kurulu Üyesi Muzaffer Güneş, bir kez daha tüm kenti maddi desteğe çağırdı.

1000 SANAYİCİDEN 10’AR BİN TL!

Güneş, ama 100 lira ama 100 bin TL ayarımı yapmadan tüm Sakaryalıların ve Sakaryasporluların bu takıma sahip çıkmasını isteyerek, Eğer ki Sakaryaspor meselesini tabana yayar, tavandan itibaren destek sağlarsak sorunu çözeriz. Biz bu ligde kalacağız. Sakaryaspor’a zarar veren ifadeler kullanmayalım. 24 Nisan’daki İflas Davası için gerekli olan 148 bin TL’yi tüm kent olarak paylaşmalıyız. Mesela, ilimizde 1000 (bin) sanayici var. Bunların içinden 300’ünden 10’ar bin TL bile alsak yapar 3 milyon TL. Bir de 20’şer bin TL gibi düşünüp, tüm sanayicilere yakınını buna ortak edersek, alın işte size para. Hem transferi açarız, hem iflastan kurtuluruz. Param var diye hava atanlar çıksın ortaya da görelim bakalım ne kadar paraları var. Yok öyle hava atmak ki param var diye hava atan bana göre adam da değildir. Biz bu yola çıkarken kim ne söz vermişse tutsun. Çünkü bizde söz namustur” dedi.

16 Nis 2014 - 10:41 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.