HENDEK’TE KİRALARA ERTELEME

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı süreçte belediyeye ait iş yerlerine ait Nisan ve Mayıs kiralarının ertelendiğini duyurdu.

Duygu ALAZ
Duygu ALAZ Tüm Haberleri

NİSAN-MAYIS

Koronavirüs (COVİD-19) ile mücadelede çalışmalarına ara vermeden devam Hendek Belediyesi, yaşanan bu zor süreçte vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediyeye ait iş yerlerinin Nisan ve Mayıs kiralarının ertelendiğini duyurdu. Başkan Babaoğlu, belediyeye ait iş yerlerinde bu zor dönemde ticaret yapan esnaf ve sanatkarlara destek olmak için böyle bir karar aldıklarını anlattı.

ESNAFIMIZI ÖNEMSİYORUZ

Babaoğlu, “Salgınla mücadele noktasında yoğun bir çalışma içindeyiz. Diğer yandan vatandaşlarımızın yaşadığı sorun ve zorluklara çözümler üretmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda belediyemize ait işyeri kiralarının ertelenmesi kararını aldık. Nisan ve Mayıs ayı kiralarının Haziran ve Temmuz aylarında ödenmesi kararlaştırıldı. Önümüzdeki sürece göre adımlar atmaya devam edeceğiz. Esnaf ve Sanatkarlarımız bizim gözbebeğimizdir” ifadelerine yer verdi. Hendek Belediyesi, konuyla ilgili 444 54 03 numaralı iletişim merkezinden detaylı bilgi alınabileceğini duyurdu. Duygu ALAZ

02 Nis 2020 - 17:55 - Güncel

Mahreç  Duygu Alaz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.