ALINAN ÖNLEMLER DAHA ÇOK ARTIYOR

Büyükşehir ekipleri Kadın Doğum Hastanesi’nin bir bölümünün açılışı için çevre düzenliği ve hafriyat temizliği çalışması gerçekleştiriyor.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs (COVİD-19) ile mücadele kapsamında Kadın Doğum Hastanesi’nin bir bölümünün açılışı için çalışmalarını yürütmeye devam ediyor. Daha öncesinde SASKİ ekiplerinin kanalizasyon çalışmalarını tamamladığı alan için Büyükşehir Yol Bakım ekipleri de hafriyat toplama ve çevre düzenliği çalışmalarını gerçekleştiriyor. Büyükşehir’den yapılan açıklamada, Korona ile mücadele kapsamında şehrimizin daha sağlıklı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni kurulacak Kadın Doğum Hastanesi ile virüse karşı olan tedbirlerimiz kat kat artıyor. Daha fazla insanımıza bulaşmaması için daha çok önlem almaya devam edeceğiz” denildi. Saim İŞÇİ

03 Nis 2020 - 15:04 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.