YENİ BULVAR GELİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun, seçimden önce açıkladığı 4 kilometrelik bulvar projesi için start verildi. Verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirten Toçoğlu, projenin tüm Sakaryalılara hayırlı olmasını diledi.

“SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRİYORUZ”

Seçim öncesi açıkladığı projeleri hayata geçirmeye başlayan Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehrimizin merkezine 4 kilometrelik yeni bir bulvar kazandırıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları daha da hızlandırarak yeni arterimizi kısa süre içerisinde trafiğe açacağız. Kavşakları, yaya ve bisiklet yolları ve peyzajıyla bölgeye önemli bir cazibe katacak projemizin Sakarya’ya hayırlı olmasını diliyorum” sözleri ile yeni bulvarın müjdesini verdi.

TRAFİK RAHATLAYACAK

Küpçüler, Tepekum, Yağcılar ve Tuzla Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni arterin şehre hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu proje ile şehrin ana arterleri olan Sakarya Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda önemli bir rahatlama olacağını ifade etti. Tamamladıkları Ulaşım Master Planı’nın ön gördüğü projeleri hayata geçirdiklerini belirten Toçoğlu, “ Daha önce şehir içi trafik akışını daha da rahatlatmak için çeşitli kavşak çalışmaları gerçekleştirmiştik. Hemşerilerimizin teveccühünü alan çalışmalarımıza bir yenisini daha eklemiş olduk” şeklinde konuştu.

4 KİLOMETRELİK BULVAR

Proje ile ilgili bilgiler de veren Başkan Zeki Toçoğlu, “4 kilometre uzunluğunda olacak yeni bulvar, Küpçüler, Tepekum, Yağcılar ve Tuzla Mahallelerini birbirine bağlayacak. Orta refüjlü ve çift şerit olarak projelendirilen yeni artere ayrıca 8 kilometre uzunluğunda bisiklet ve yaya yolu da inşa edilecek” ifadelerini kullandı.

21 Nis 2014 - 12:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.