SATIŞ YERLERİ DENETLENİYOR

Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri korona ile mücadele kapsamında ilçe genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Saim İŞÇİ
Saim İŞÇİ Tüm Haberleri

Serdivan genelinde satış noktalarını tek tek kontrol eden ekipler ürünlerin fiyat kontrolü, satış yapılan alanda hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı ve sosyal mesafenin sağlanması noktasında denetim ve bilgilendirmelerine devam ediyor. Bu süreçte temizlik ve yardım başta olmak üzere her konuda özellikle de ürün fiyatlandırmaları noktasında çok daha hassas olduklarını belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Bu süreçte önceliğimiz insan. İnsan sağlığının korunması noktasında hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Hemşehrilerimizin dışarı çıkılmaması noktasında yapılan ikazlara azami derecede uymaları son derece önemli. Bunun yanı sıra ihtiyaçların karşılanması noktasında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanlarda marketler başta olmak üzere satış yapılan tüm noktalarda da denetimlerimizi sıkılaştırdık. Hijyen, sosyal mesafe ve fiyatlandırma konusunda tüm hemşehrilerimiz 444 54 50 çağrı merkezimiz üzerinden 7/24 bizleri arayıp istek ve şikayetlerini iletebilirler” dedi. Saim İŞÇİ

03 Nis 2020 - 18:03 - Güncel

Mahreç  Saim İşçi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.