‘BİZ YANINIZDAYIZ’

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ramazan ayında başlatılan ‘Biz yanınızdayız’ kampanyası hakkında konuşarak, “ Bin 869 ailemize alışveriş kartı ve gıda yardımında bulunduk.” dedi.

Duygu ALAZ
Duygu ALAZ Tüm Haberleri

DERTLERE DERMAN

Hendek Belediyesi, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara sunduğu desteklerle dertlere derman oldu. Ramazan ayında bin 869 ihtiyaç sahibi vatandaşa gıda yardımı yapıldığını açıklayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Koronavirüs (KOVİD-19) salgınının başladığı ilk günden bu yana sıcak aş, gıda ve tüm desteklerimizle gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk. Yine Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma duygularını en üst seviyeye taşımak adına bin 869 ailemize alışveriş kartı ve gıda kolisi desteğinde bulunduk” dedi.

299 KİŞİYE YEMEK VE EKMEK

Ayrıca iftara 2 saat kala 75 haneye sıcak yemek ve sıcak pide/ekmek teslim edildiğini dile getiren Başkan Turgut Babaoğlu, “TÜRKAY’a ait yemek tesisimizde hijyen ve kaliteli şekilde üretilen yemeklerimiz ihtiyaç sahiplerimizin yüzünü güldürüyor. Günlük ortalama 299 kişilik sıcak yemek desteği veriyoruz. Sıcak aş uygulaması kapsamında ekiplerimiz Ramazan ayı boyunca hassasiyetle dağıtımlarını sürdürdü. Bu uygulama kesintisiz devam edecek” ifadelerine yer verdi. Duygu ALAZ

22 May 2020 - 16:07 - Güncel

Mahreç  Duygu Alaz


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.