HEDEF 10 BİN ÜYEYE ULAŞMAK

Hendek İyi Parti’de 2. Olağan Kongreye tek liste ile giren Fatih Bayındır güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

OLAĞAN KONGRE

Hendek Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen 2. Olağan Kongre’ye İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, İl Yöneticileri, CHP il yöneticileri, CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Musa Akıcı, İYİ Parti Hendek İlçe Yönetimi ve partililer katıldı. Sosyal mesafenin korunduğu salonda Divan Başkanı Yüksel Esmeroğlu, Başkan Yardımcısı Aytekin Karlıdağ, üyelikler Selahattin Mungan, Okan Çelebi ve Ahmet Üçok'tan oluştu.

6 BİNE ÇIKTI

Faaliyet ve Mali raporlarının okunmasının ardından İlçe Başkanı Fatih Bayındır teşekkür konuşması yaparak kongrenin hayırlı olması temennisinde bulundu. İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ise yaptığı konuşmada “ İYİ Parti’nin bir çok alanda, bir çok mecrada ivmelendiğini görüyoruz. 2 Bin üye ile başladığımız üye sayımızı üç ay gibi bir sürede yaklaşık 6 bin üyeye çıkardık. Bizim yaptığımız üyeler organik üye. Biz AK Parti gibi Nüfus cüzdanını alıp, TC numarasını bulup herkesi üye yapmıyoruz. Bizim yaptığımız üyelik birebir ıslak imza ile yapılıyor. Yıl sonunda 10 bin üye yapmayı hedefliyoruz” dedi.

İKTİDAR HEDEFİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır ise, “Biz size bir söz vermiştik. Bize verdiğiniz oydan utanmayacaksınız. Başınızı öne eğdirmeyeceğiz diye söz vermiştik. Bunun için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Önümüzdeki ilk seçimde hedefimiz iktidar olmak” diye konuştu. Konuşmaların ardından seçime geçildi. 396 üyenin bulunduğu İYİ parti Hendek ilçe kongresinde yapılan seçim sonrasında Kongreye tek liste ile giden Fatih Bayındır güven tazeleyerek yeniden İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı seçildi. Kadir KAZIN

29 Haz 2020 - 12:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.