KIZ KARDEŞİNİN TABUTUNA SARILIP GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Hendek ilçesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden fabrika işçilerinden Havva Çelik’in Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılan kardeşi gözyaşlarına boğuldu.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bulunan havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 46 yaşındaki Sebahattin Tepeçınar (46) ve Havva Çelik (45) son yolculuğuna uğurlanıyor. Tepeçınar’ın cenazesi yapılan işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Tepeçınar ve Çelik’in cenazesi daha sonra yaşadığı Sakarya’nın Akyazı ilçesine getirildi. Merkez Gazi Süleyman Paşa Camii’nde düzenlenen törenle Tepeçınar ve Havva Çelik’in Türk bayrağına sarılı tabutları ile son yolculuğuna uğurlanacak.

Cenaze aracından indirilen Havva Çelik’in kardeşi Turan Topal gözyaşlarına boğuldu. Kardeşinin tabutuna sarılan Turan Topal dakikalarca gözyaşlarına boğuldu.

04 Tem 2020 - 19:47 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.