‘İHMALİ OLAN VARSA GEREKEN YAPILMALI’

HAK-İŞ Genel Başkanvekili Hüseyin Öz, Hendek’te meydana gelen patlamada yaralanan sendika üyesini ve diğer yaralıları hastanede ziyaret etti.

ARAŞTIRMA VE SORUŞTURMA

Genel Başkanvekili Öz’e ziyaretinde HAK-İŞ Sakarya İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ve konfederasyona bağlı sendikaların Sakarya İl Başkanları eşlik etti. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, yaşanan patlamada kusuru bulunanların tespit edilerek cezalandırılmasını ve iş kazalarında can kayıplarının sona ermesini beklediklerini belirten Öz, “Patlamanın bütün yönleri ile araştırılması ve soruşturma sonucuna göre ihmali olan kusurlu bulunan kimler varsa gerekenin yapılması en büyük beklentimizdir” dedi.

SAKARYA İTFAİYESİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir ise, “İş sağlığı ve güvenliğine ilişkin önlemlerin alınıp alınmadığının ve buna benzer konuların araştırılması ve soruşturma sonucuna göre ihmali olan kim varsa gerekenin yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Genel Başkanvekili Hüseyin Öz ile Sakarya İl Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir hastane ziyaretinin ardından Sakarya İtfaiyesi’ni de ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Duygu ALAZ

10 Tem 2020 - 12:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.