‘HAFIZALARDAN SİLİNMEYECEK’

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Demokrasi ve Millik Birlik günü olarak andığımız 15 Temmuz gecesinin bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Başkan Alemdar, “Devlet içinde yapılanmış şer odaklarının devletimize, demokrasimize yani halkımızın kendi iradesine yönelik bu kanlı girişimi, milletimizin tek yürek olarak sokaklara dökülmesi sayesinde başarısız olmuştur. Yakın tarihimizin en karanlık gecesi Türk milletinin cesareti ile aydınlanmıştır. Kurtuluş Savaşı’nda Anadolu’nun her yanına yayılan bağımsızlık ateşinin sönmediğini gösteren, genci yaşlısı, kadını erkeği tüm vatanseverlerin yazdığı bu destan kuşaklar boyu hafızalardan silinmeyecektir” dedi. Duygu ALAZ

14 Tem 2020 - 15:22 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.