İYİ PARTİ’DEN ALANDÜZÜ’NE ZİYARET

Alandüzü Mahallesi’ni ziyaret eden İYİ Parti Adapazarı ilçe yöneticileri, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi.

SAHA ÇALIŞMALARI

İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı, bayram sonrası saha çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Son olarak Alandüzü mahallesi sakinlerinin daveti üzerine ,Alandüzü mahallesine yapılan ziyarette, İlçe Başkanı Serdip Dokumacı, Adapazarı Belediyesi meclis üyeleri Türker Ergül, Ahmet Bıçkıcı, Hüseyin Akçalışkan ve yöneticiler hazır bulundu. İYİ Partililer, yaklaşık iki saat süren görüşmede, mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Dokumacı, “Bayram sonrası saha çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Sorunu olan derdi olan vatandaşlarımızın yanında olup, onların sesi olmak için var gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz.

SÖZLER TUTULSUN

Alandüzü mahalle sakinlerinin bir bölümünün daha önceden yapılan imar planı uygulamasından kaynaklı sıkıntıları var. Bu sebeple de vatandaşın imar tadilatı talebi vardır. Ancak burada önemli olan bu tadilatın yapılacağına dair, seçimlerin hemen akabinde belediye yetkililerince söz verildiği ve halen bu konuya ilişkin bir hareket olmaması durumudur. Yine mahallenin kanalizasyon eksikliği olduğu gibi, Alandüzü mahallesi ve sakinleri Adapazarı Belediyesi’nden birçok konuda hizmet alamadığından dolayı şikayetçidir. Masa başında, kahvaltılarda çizilen pembe tablo ile sahada vatandaşların anlattıkları arasında dağlar kadar fark var. Zaman daralıyor,onun için ya verdiğin sözü tutacaksın,ya da söz vermeyeceksin” dedi. Alkan KUYAŞ

05 Ağu 2020 - 12:11 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.