“BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI İLE ŞEHİRLER KAZANACAK”

Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’i konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Kardeş bel...

Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’i konuk eden Başkan Ekrem Yüce, “Kardeş belediyelerimiz ile ortak zeminde buluşarak bilgi ve tecrübe paylaşımını daha da arttırmak istiyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’i konuk etti. Buluşmada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ile AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Erol Aydın da yer aldı. Kardeş şehir Ağrı Taşlıçay Belediyesi’ne katkı sunacaklarını ifade eden Başkan Yüce, kardeş şehirlerin gelişimi için birlikte hareketin önemine değindi.

DAYANIŞMA VE PAYLAŞMA KÜLTÜRÜ OLUŞACAK

Sakarya’dan Ağrı’ya selamlarını ileten ve nazik ziyaretleri dolayısıyla Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın’a, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Çelik’e ve Taşlıçay Belediye Başkanı İsmet Taşdemir’e teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Kardeş belediyelerimiz ile ortak zeminde buluşarak bilgi ve tecrübe paylaşımını daha da arttırmak istiyoruz. Her iki şehir arasındaki bağları güçlendirmek, dayanışma ve paylaşma kültürü oluşturmak ve belediyelerimiz arası ilişkiyi geliştirmek için attığımız adımın inşallah en yakın süreçte meyvelerini alacağız. Genel Başkan Yardımcımız, il başkanımız, ilçe belediye başkanlarımızla bu güzel birlikteliği en iyi şekilde taçlandırmak, bölgemize katkı sunmak için iş birliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Saim İŞÇİ

28 Eyl 2020 - 14:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.