Haltercilerde Mola Yok

Serdivan Spor Salonunda yapılan İl Spor Merkezleri Halter antrenmanları, sosyal mesafe ve hijyen kuralların çerçevesinde aralıksız sürüyor.

İŞİ SIKI TUTUYORLAR

Pandemi sürecinin ardından yeni sezona hazırlanmayı sürdüren Halterciler, artan tempo ile çalışmaya devam ediyor. Serdivan Spor Salonunda alınan tüm sağlık tedbirleri eşliğinde antrenmanlarını sürdüren halter branşı sporcuları, her geçen gün güçlenerek yollarına devam ediyorlar. Yeni madalyalar hedefi ile çıtayı yüksek tutan halterciler, önümüzde ki günlerde de yapacakları idmanlar ile birlikte sıkı bir şekilde hazırlanmaya devam edecekler. (Mesut ÇAYIR)

30 Eyl 2020 - 14:27 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.