VATANDAŞLARIN HUZUR VE SAĞLIĞI İÇİN 7/24 SAHADALAR

Serdivan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki tüm marketlerde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Yapılan kontrollerde satışa sunulan ürünlerin son kullanım tarihleri, ambalajları, etiketlerinin yanı sıra ürünlerin satışında genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı da kontrol ediliyor.

Konuyla ilgili Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; vatandaşların pandemi süresince alışverişlerini güvenle ve sağlıklı ortamlarda yapabilmeleri için ilçedeki tüm marketlerin düzenli olarak denetlendiği belirtilirken, yapılan denetimlerde ekiplerin ürünlerin son kullanma tarihi, ürün ambalajları, etiketleri, ürün satışlarında genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı ayrıca etiket fiyatı ile kasada ödeme sırasında herhangi bir fiyat farkı olup olmadığı hususlarına dikkat edildiği belirtildi.Kontrollerde ayrıca market çalışanlarının ve müşterilerin maske kullanımı, sosyal mesafenin korunması ve market içerisinde aynı anda bulunacak müşteri sayısına uyulup uyulmadığının da denetlendiği belirtilirken ilçe genelendeki denetlemelerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı bildirildi.

Vatandaşların tüm şikayet ve taleplerini 7 gün 24 saat Belediye’nin 444 54 50 çağrı merkezine iletebilecekleri belirtildi. Mesut ÇAYIR

01 Eki 2020 - 10:34 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.