Geyve’de Karate Dolu Günler

Geyve Spor Salonunda Karate Antrenmanları sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak antrenörler eşliğinde devam ediyor.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Pandemi sürecinin ardından yeniden start alan Karate idmanları Geyve Spor Salonunda tüm hızıyla devam ediyor. Tüm sağlık tedbirlerine uyulmaya özen gösterilen çalışmalarda antrenörleri eşliğinde hazırlıklarını sürdüren karate branşı sporcuları, oldukça keyifli bir ortamda devam eden çalışmalarda her geçen gün form tutuyor.

FORM TUTUYORLAR

Her geçen gün artan tempo antrenmanlar ile işi sıkı tutan karateciler gün geçtikçe form tutuyorlar. Yeni sezonda yeni dereceler ve şampiyonluklar için kolları sıvayan karatecilerin çalışmalarda ki istekli ve hırslı halleri ise dikkat çekiyor. Geyve’de spor salonunda yapılan çalışmalar önümüzde ki günlerde de aralıksız devam edecek. (Mesut ÇAYIR)

01 Eki 2020 - 11:11 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.