“BURAYI ÇOK SEVECEKSİNİZ”

12 yıllık deneyimi ile çocukların yanında yetişkinlere de resim, müzik, dans, bale eğitimi veren Sakarya’nın MEB onaylı tek sanat merkezi olan SEGAH SANAT, ayrıca müzik bölümü ve resim bölümü yetenek sınavlarına hazırlıyor.

EĞLENEREK ÖĞRENİYORLAR

Çark Caddesi Atatürk Lisesi karşısında her türlü donanımı, hijyen ortamı ile çocuklarınızın sosyal gelişimine katkıda bulunan SEGAH Sanat Merkezi, çocuklara eğlendirerek öğrenmenin keyfini yaşatıyor. Ayrıca yetişkin öğrenciler de tüm eğitimlerden yararlanabiliyor.

DENEYİMLİ KADRO

2008 yılından bu yana bünyesinde çalışan bir çok deneyimli öğretmeni ile Müzik, Resim, Dans ve Bale eğitimleri ile sanata duyarlı, yüzlerce öğrenci yetiştirmiş ve yetiştirmeye devam eden SEGAH Sanat Merkezi, ayrıca ingiliz Kraliyet Müzik Okulları ABRSM Resmi sınav merkezi.

BÜYÜK GURUR

SEGAH Sanat Merkezi ile en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Güray Tenekeci, “Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olup yüksek lisansımı Haliç Üniversitesinde tamamlamış bulunmaktayım. Üniversite öğrencisi olduğum yıllarda hayalini kurduğum bu yeri, fakültenin son sınıfındayken küçük bir atölye olarak hayata geçirdim. Her yıl artan ilgi ile büyüttüğümüz SEGAH, bugün Sakarya’nın MEB onaylı tek sanat merkezi olma gururunu yaşatıyor bize” dedi. www.segah.com.tr adresimizden bilgi alınabileceğinin de altını çizen Tenekeci, sanatseverleri ücretsiz tanışma derslerine davet etti. Saim İŞÇİ

01 Eki 2020 - 13:22 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.