Atletizmde Gündüz- Gece Dur Durak yok

Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’un göreve gelmesinin artından tesisleşmede atağa kalkan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde, Atletizm Branşında antrenmanlar gündüz-gece demeden tüm hızıyla devam ediyor.

2018 Yılında Adapazarı’nda yapılan 500 kapasiteli Açık Atletizm Pistinde antrenmanlar dur durak demeden devam ediyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı atletizm antrenörler önderliğinde atmalar, koşu ve atlamalar dallarında yapılan antrenmanlar pandemi koşullarında da olsa sağlık ve temizlik kurallarına uygun olarak devam ediyor.

Yeni Sakarya Stadyumunda Yaşayan Stat projesi kapsamında bu yıl yapılan Kapalı Atletizm Pistinde de antrenmanlar devam ediyor. 7 /24 Atletizm pistinde antrenman yapan sporcuların keyfine diyecek yok. Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ; “ Yeni şampiyonlar, milli Sporcular yetiştirmek için mücadele ediyoruz. Açık Atletimiz Pistinin ardından, bu yıl da Kapalı Atletizm Pistini açtık. Sporcularımız artık, gündüz gece demeden 7/24 Tesislerimizde antrenman yapıyorlar. Tüm tesislerimizi dezenfekte edip, sağlık önlemlerini alıyoruz. Sporcularımızda sosyal mesafe ve sağlık önlemleri ile antrenmalarına devam ediyor. “ dedi.

01 Eki 2020 - 14:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.