ÖĞRENCİLER OKULLARINA KAVUŞTU

İlkokul 2, 3, 4, 8 ve 12'nci sınıflar, köy okulları, lise hazırlık sınıfı öğrencileri ve özel gereksinimli öğrenciler bugün okullarına kavuştu.

Okullarına velileriyle gelen öğrenciler, burada görevlilerce karşılandı. Veliler, okul bahçesinden içeri alınmadı. Öğrenciler ise arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında okul bahçesinde sıraya giren öğrenciler, İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sınıflara alındı. Maskelerini çıkarmamaları konusunda uyarılan öğrencilerin elleri dezenfektanla temizlendi. Ayrıca sınıflara da dezenfektan konulduğu görüldü. İlk zilin çalmasının ardından öğrenciler derslerine başladı. İlkokul ve 8'inci sınıflar haftada 12, imam hatip ortaokulu 14, lise hazırlık ve 12'nci sınıflar ise 16 ders saati yüz yüze eğitim alacak. Ders süreleri 30, aralar ise 10'ar dakika olacak. Yeni dönemde ana okullarında eğitim ise 2 günden 5 güne çıkartılacak.

12 Eki 2020 - 17:22 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.