UYUŞTURUCU OPERASYONU

Sakarya’nın Ferizli ilçesinde polis ekiplerince geçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 845 gram hint keneviri ele geçirilirken 2 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü, özellikle çocukları ve gençleri hedef alan zehir tacirlerine yönelik etkin ve kararlı mücadelesine devam ediyor. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Ferizli İlçe Emniyet Amirliği ekipleri İnönü Mahallesinde bulunan bir operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 1 kilo 845 gram hint keneviri, 4 adet extacy hap, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Gerçekleşen operasyon kapsamında ise O.S. ve E.S. ekipler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından mevcutlu olarak adliyeye sevk edilecek.

15 Eki 2020 - 13:32 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.