TEST YARIŞLARI İÇİN TRAFİKTE ÖNLEMLER ALINACAK

Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası öncesinde gerçekleştirilecek test yarışları için 18 Ekim Pazar günü 9.00 ile 14.00 saatleri arasında Korucuk yolunda trafik önlemleri alınacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından 23-25 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dağ Bisikleti Maraton Dünya Şampiyonası öncesinde gerçekleştirilecek test yarışlarına ilişkin açıklama yapıldı. 18 Ekim Pazar günü 9.00 ile 14.00 saatleri arasında yapılacak test sürüşleri nedeniyle Valilik ışıkları ile Karapınar Mahallesi ışıkları arasında trafikte önlemler alınacağı ifade edildi.

16 Eki 2020 - 17:00 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.