İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE SUBÜ’DEN EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ

Sakarya Millî Eğitim Müdürlüğü ve SUBÜ ortaklığında gerçekleştirilecek uzaktan eğitim ve sertifika programlarına başvurular başladı.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Yaşam Boyu Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SAYEM) ile Mesleki ve Teknik Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MESTEM) ortaklığında gerçekleştirilecek eğitim ve sertifika programlarına başvurular başladı. İki kurum arasında imzalanan "Belgelendirme Alanında İş Birliği Protokolü" kapsamında Sakarya Millî Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik ücretsiz eğitim gerçekleştirilecek.

ÇOK SAYIDA EĞİTİM SEÇENEĞİ

İl Millî Eğitim Müdürlüğü personeli protokol kapsamında Robotik Programlama Eğitimi Sertifika Programı, Uygulamalı PLC Eğitimi Sertifika Programı, Robotik ve Kodlama Eğitimci Eğitimi Sertifika Programı, Ölçme ve Değerlendirme Eğitimi Sertifika Programı, Pandemi Yönetimi Eğitmen Eğitimi Sertifika Programı ile Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifika Programlarından birine başvuru yapabilecekler. 30 gün süre ile açık kalacak eğitim programlarına istenilen gün ve saatte giriş yapılarak dersler izlenebilecek. Program tamamlandığında ise sistem üzerinden sınav gerçekleştirilecek.

ORTAK SERTİFİKA PROGRAMLARI

protokol kapsamında SUBÜ SAYEM ve MESTEM tarafından İl Millî Eğitim Müdürlüğü destekli özel sertifika programları organize edilecektir. Bu eğitimlerden ilki olan “Okul Sağlığı Hemşireliği Sertifika Programı” sayem.subu.edu.tr web sayfası üzerinden başvuru kabul etmektedir. Ortak sertifika programları sonunda başarılı olan adaylara Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika verilecektir.

19 Kas 2020 - 16:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.