AKYAZI BELEDİYESİ 14 ARAÇ KİRALIYOR

Akyazı Belediyesi, 14 araç kiralamak için 11 Şubat Perşembe günü ihaleye çıkıyor. İhaleyle 3 otomobil, bir kamyonet, bir minibüs, 5 çift kabin kamyonet, iki damperli kamyonet, ve çekici ve bir yarım römork kiralanacak

Akyazı Belediyesi, 14 adet araç kiralamak için ihaleye çıkıyor. 36 ay süreyle kiralanacak araçlar için açılan ihale 11 Şubat Perşembe günü saat 10.30'da yapılacak. İhaleyle 3 adet en az 2014 ve 2016 model Sedan otomobil, bir kapalı kasa kamyonet, bir minibüs, 5 adet çift kabin kamyonet, iki adet damperli çift kabin kamyonet, bir çekici ve bir yarım römork kiralanacak. Araçlar; özelde Akyazı Belediyesi'nin ilçe sınırları içerisindeki tüm hizmet noktalarında ve Türkiye sınırlarında kullanılmak üzere kiralanacak.

12 Oca 2021 - 16:36 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.