SERDİVAN SAĞLIK KENTİ

Sakarya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

İkili pandemi sürecindeki çalışmaların yanı sıra KETEM’in Serdivan Trafik Park yanında hizmet verecek yeni kampüsü ile ilgili de fikir alış verişinde bulundu.Pandemi döneminde tüm sağlık çalışanlarının görevlerini özveriyle ifa ettiğini dile getiren ve hepsine tek tek teşekkür ettiklerini ifade eden Alemdar, sokağa çıkma kısıtlamalarında başta ulaşım olmak üzere her konuda destek oldukları sağlık çalışanlarının yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

KALİTELİ HİZMİT

Serdivan’ın tarih, doğa, kültür, turizm ve eğitim kenti kimliğinin yanı sıra bir sağlık kenti olduğunu da vurgulayan Alemdar, Belediye olarak sağlık alanında hayata geçirilecek tüm projelerde çözüm ortağı olmaya devam edeceklerini belirtti.İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Aziz Öğütlü’nün ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar "Kurumlar arası işbirliği ile Serdivan’ımıza çok daha kaliteli hizmetleri kazandırmayı sürdüreceğiz" dedi Saim İŞÇİ

13 Oca 2021 - 18:38 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.