ÖZLENEN GÖRÜNTÜ GERİ GELDİ

Sakarya’da kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Yüksek kesimlere düşen sabah saatleri itibari ile Sakarya Üniversitesi Kampüsünü beyaza bürüdü.

Sakarya’da şehir merkezinde günlerdir beklenen kar yağışı dün sabah saatlerinde başladı. Sakarya Üniversitesi Kampüsü güne kar ile uyandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından yağmur, şehir merkezinin yüksek kesimlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sakarya Üniversitesi kampüsünde sabah saatlerinden itibaren başlayan yağış, kampüsü beyaza bürüdü. Kampüsün yanı sıra yüksek kesimlerde de kar yağışının etkili olduğu görüldü.Hüseyin Düzenli, “Kar yağışını bekliyorduk. Büyükte kuraklık vardı susuz hiçbir şey olmuyor. Hepimizin faydalanacağı bir durum bu hem de görsel anlamda da herkesin mutlu olacağı bir görüntü var. Çünkü çok güzel yağıyor. Tabi bu durumda sadece kendimizi değil diğer ihtiyaç sahibi insanlarımızı da düşünmemiz lazım” dedi.

15 Oca 2021 - 18:23 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.