SOYKAN’DAN BAKAN’A 2'NCİ BÖLGE TALEBİ

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den Akyazı Adliyesi için talepte bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Sakarya’ya gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’le görüşen Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Bakandan Akyazı Adliyesi’nin 3.bölgeden 2.Bölgeye indirilmesi talebinde bulundu. Belediye Başkanı Soykan ve AK Parti İlçe Başkanı Ekrem, nüfusu Akyazı’dan az olan Hendek ve Sapanca adliyesinin 2. Bölge statüsünde olduğuna dikkat çekerek, Akyazı’nın da 2. Bölge statüsüne alınması gerektiğini Bakan Gül’e aktardıklarını söyledi. Başkan Soykan bu konuyla ilgili olarak hazırladıkları talep yazılarını ve 2020 yılı içinde Bakanlığa yazdıkları yazıların bir örneğine ekleyerek Bakana takdim ettiklerini ifade etti. Bakan Gül’ün taleplerini olumlu karşıladığını söyleyen Başkanlar sonuçtan umutlu olduklarını açıkladılar.

22 Şub 2021 - 18:07 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.