BAYRAKTAR’DAN O PAYLAŞIMA TEPKİ!

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar Hasan Serdar Baykal’ın yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

AKP ilçe Başkanı Sayın Serdar BAYKAL’ın sosyal medyadan yaptığı paylaşım “# CHP çöptür”klasik bir AKP kara propagandasıdır. Sn BAYKAL unutmayın; Emek en yüce değer, grev bir haktır.

CHP Belediye çalışanlarının hak, emek arayışlarını destekliyoruz. Keşke güzel Ülkemizdeki tüm Belediyelerde tek yönlü sözleşmeler yapılmayıp,işçilerimiz lehine kararlar alınsa. Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeleri asgari ücretin üzerinde toplu iş sözleşmeleri imzalayarak diğer Belediyelere örnek oldular.Mesela Kadıköy Belediyesi en düşük işçi maaşını 5 bin 275 TL olarak imzaladı, yine bugün Maltepe Belediyesi en düşük işçi maaşını net 4 bin 700 TL olarak imzaladı, dileğimiz tüm işçilerimizin müzakereleri böyle sonuçlanır. Cumhuriyet Halk Partisi Her zaman emekten, emekçiden yana oldu.Biz Cumhur ittifakı gibi her hak arayana vatan haini, terörist demiyoruz. Tabiki hak aranacak, müzakereler yapılacak.Sayın BAYKAL Keşke siz bunları söylerken Hendek İlçe Belediyemizin 20 yıllık işçisine verdiği maaşın ne kadar olduğunu bilseydiniz. Sayın BAYKAL bir hatırlatma yapalım; İstanbul Büyük Şehir Belediyesi” Halk sağlığının ve dengeli bir çevrede yaşamanın anayasal bir hak olduğunu” dikkate alarak çöpleri toplamaya başladı. Daha temiz şehirler hepimizin özlemi.

Her şey çok güzel oluyor Sayın BAYKAL; Belediyelerin borçları ödeniyor,ucuz ekmekler vatandaşlara ulaştırılıyor, askıda fatura ile vatandaş ve ihtiyaç sahipleri buluşturuluyor, daha birçok güzel şeyler. Ve bunlar daha başlangıç, alışacaksınız artık bu kavgasız ölçülü siyasete, rant için değil halk için hizmete.” Dedi Kadir KAZIN

02 Mar 2021 - 10:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.