HİZMETİ ALIMI

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi’nin giderlerinin karşılanması için Dünya Bankası’ndan finansman temin etti.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre Finansmanın bir bölümü İŞKUR Sanal Fuar ve Sanal Etkinlik Platformu Hizmeti Alımına ilişkin sözleşme kapsamındaki ödemeler için kullanılacak. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, İŞKUR Sanal Fuar ve Sanal Etkinlik Platformu Hizmeti Alımı İhalesi için uygun isteklileri kapalı zarf teklif vermeye davet ediyor.Detaylı bilgi için tıklayınız.

07 Nis 2021 - 11:36 -


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.