3 ŞÜPHELİDEN 1’İ TUTUKLANDI

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 6 kilo 500 gram bonzai ve 11 gram metamfetamin ele geçirilirken 3 şüpheliden 1’i tutuklandı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, şehirde uyuşturucu ve uyuşturucu satıcılarına geçit vermiyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler uyuşturucu operasyonlarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda Kocaali ilçesinde İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ekipleri ve Kocaali İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ortaklaşa uyuşturucu operasyonu düzenlendi. A.Y., M.Ç. ve G.D. isimli 3 şahıs ekiplerce uyuşturucu madde kullandıkları esnada suçüstü yakalandı.

Şahısların uyuşturucu kullandığı ikamette yapılan aramalar neticesinde; 6 kilo 500 gram bonzai ile 11 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden, M.Ç. isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

08 Nis 2021 - 15:18 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.