1. LİG HAYALLERİ PLAY-OFF’A KALDI

Misli.com 2. Lig'de 63 puanla 2. sırada mücadele eden, son üç sezonda Play-Off oynayan ve yükselemeyen Sakaryaspor, bu sezon da 1.Lig hayallerini Play- Off’a bağladı.

Bir zamanlar Süper Lig’in önemli takımlarından olan ve yetiştirdiği futbolcular ile Türk futboluna büyük katkı sağlayan Sakaryaspor, uzun süredir alt liglerde mücadele veriyor. Yeşil-siyahlı takımın taraftarları, Süper Lig hasreti çekerken, tribünleri ise taraftara açık maçlarda doldurmayı ihmal etmiyor. Pandemi sebebiyle uzun süredir kapılarını taraftarlarına kapatan Sakaryaspor, 2. Lig'de oynadığı son 34 maçta 17 galibiyet, 12 beraberlik, 5 mağlubiyet elde etti. TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta topladığı 63 puanla 2. sırada yer alan yeşil-siyahlılar, şampiyonluğu garantileyen Eyüpspor'un 19 puan gerisinde kaldı. Son üç sezonda Play-Off oynayan ve 1. Lig'e yükselemeyen Sakaryaspor, bu sezonda Play-Off'un en iddialı adayları arasında yer alıyor. Sakaryaspor, 22 Nisan Perşembe günü TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 2 puanla 20. sırada yer alan Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

16 Nis 2021 - 17:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.