BAŞKAN ALTUĞ’DAN KUTLAMA MESAJI

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101’nci yıl dönümünü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

23 Nisan 1920, Milletimizin bağımsızlık iradesini ve egemenliğini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı, birlik ve beraberlik ile hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın temsili olan bir gündür. Şüphesiz bugünü daha anlamlı kılan, çocuklarımızdır. TBMM’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilen dünya üzerindeki ilk ve tek bayramdır. Bu tarih tüm dünya çocukları tarafından sahiplenilmeye devam etmektedir.

Bu bayram, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyulan güvenin bir göstergesidir. İnanıyoruz ki; yarınların Türkiye’si çocuklarımızla daha gelişmiş, daha mutlu ve daha kalkınmış olacaktır.

Maalesef bir yılı aşkın bir süredir dünya olarak mücadele ettiğimiz salgın sıkıntısı nedeniyle bu sene de 23 Nisan’ı şölenlerle kutlayamayacağız. Covit-19’un en çok etkilediği çocuklarımızın bu bayramını evlerimizde kutlayarak onlara moral olmalı, yeni dünyanın getirdiği bu düzende onlara daha fazla özen göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Bugünü bizlere ve çocuklarımıza armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, milletimiz ve dünya üzerindeki tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, eski coşkulu kutlamalarımıza yeniden dönmek dileğiyle, yürekten kutluyorum.

22 Nis 2021 - 12:41 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Adapostası Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Adapostası Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Adapostası Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Adapostası Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.